Kiitos mahdollisuudesta, tämä oli kiva kokeilu

Ilmarisen Sirpa Laaksonen testasi sähköpyörää kodin ja työpaikan välisillä matkoilla kahden viikon ajan. Sirpan työmatka on noin 20 km.

Sähköpyöräkokeilujaksoni päättyi tänään. Ohessa kuva aamulta kun lähestyin Ruoholahtea Hietaniemen hautausmaan vierustaa polkien. Jos aamulla tympi lähteä pimeään ajamaan, tuo näkymä kyllä palkitsee 😊

Maisema työmatkan varrelta. Kuva: Sirpa Laaksonen.

En ehtinyt monta kertaa polkea, mutta sain sen mitä hain tältä kokeilulta. Jos joskus alan pyöräilemään työmatkoja on sähköpyörä hankintalistalla. Toivottavasti pyörän paino saadaan siihen mennessä hieman kevyemmäksi, koska ilman sähköavustusta pyörällä on todella raskasta polkea ja kuitenkin matkalla on paljon osuuksia, joissa nopeus on yli 25 km/h ja pääsisi menemään polkemalla.

Tällainen kokeilujakso olisi kivempi ollut keväällä, nyt nuo pimeät aamut ja syysmyrskyt hieman haittasivat. Heti minusta ei tule työmatkapyöräilijää, sillä tuo aika, yksi tunti, on liian haastava tähän hetkeen. Autolla sujautan matkan 20 min. Jos ero olisi pienempi, voisin harkita. Tai mikä ettei joskus, mutta tosi harvoin voin polkea nytkin.

Mutta kiitos mahdollisuudesta, tämä oli kiva kokeilu 😊

Ilmarisen pyöräkokeilut toteuttaa Valpastin Oy. Seuraa somessa tunnisteella #uusityömatka!