Sähköpyörällä pääsee pitkälle – myös junaillen

Malena Lahtimies testaa sähköpyörää lähes 40 km työmatkallaan. Myös pyörä-juna-pyörä -yhdistelmää tulee kokeiltua vaihtoehtona autoilulle.

Pyöräilin eilen töistä kotiin 39km sähköpyörällä. Pyöräily oli yllättävän kevyttä, ei tullut hiki. Reisissä kuitenkin tuntui jonkin verran. Ylämäissä huomasin suurimman eron tavalliseen pyörään verrattuna.

Varsin kesäistä keliä huhtikuussa!

Maisemallisesti 3-tien laita ei ollut mukava, mutta aurinko paistoi ja taisin saada rusketusta 🙂 Jos saataisiin pyörätie Riihimäki-Hämeenlinna -välille voisin pyöräillä useamminkin! Kotiin saapuessa huomasin, että käsissä oli pieni tärinä, samanlainen kuin iskuporakoneen käyttämisen jälkeen.

Aamulla kokeilin ensimmäistä kertaa pyörä-juna-pyörä-yhdistelmää, pyöräilyä tuli aamulla yhteensä 10km. Junassa oli hyvin tilaa polkupyörälle ja matka meni hyvin maisemia katsellessa. Miinuksena se, että pyörä oli todella raskas nostaa junasta laiturille, kun Riihimäellä pudotus laiturille oli huomattava.

Suosittelen kokeilemaan sähköpyörää, leppoisassa vauhdissa kauniiden maisemien keskellä se varmasti pääsee oikeuksiinsa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin sähköpyöräkokeilut toteuttaa Valpastin Oy. Seuraa somessa tunnisteella #uusityömatka!