Voisiko tavarapyörä korvata perheen toisen auton?

2015-05-16 15.53.27Ensimmäinen tavarapyörän kokeilija on Mikko Hagelberg. Mikko tekee reissutyötä, joten pikkulapsiperheen arki ei suju ilman kahta autoa. Kokeilujakson yhtenä ajatuksena on testata, pärjäisikö perhe yhdellä autolla tavarapyörän ansiosta. Tärkeintä olisi kuitenkin päästä nauttimaan pyöräilystä.

Miksi haluat kokeilla tavarapyörää?

Kahden pienen lapsen perheen kaupassa käynti tavallisilla pyörillä on ongelma ja vaihtoehdoksi jää vain autolla liikkuminen. Lapsemme rakastavat pyörän kyydissä olemista ja muutamia uniakin pyörien kyydissä on nautittu.

Haluaisimme ottaa pyöräilyn enemmän osaksi elämäämme ja arkeamme. Korvata automatkoja pyöräilyllä ja tehdä pyöräretkiä kauniisiin Kangasalan maisemiin.

Tällä hetkellä lasten ollessa pieniä tarvitsee molempien vanhempien lähteä samaan aikaan pyöräilemään, jotta molemmat lapset saa kyytiin. Olisi hienoa saada kummatkin lapset yhtäaikaa yhden vanhemman matkaan jolloin arkiset asiat helpottuvat.

Lisää arkiliikuntaa

Nykyisin kaupassa käynti pienten lasten kanssa sekä muutaman ostoskassin takia on mahdollista vain autolla. Haluaisimme lisätä arkiliikuntaa ja sopivin liikuntamuoto meille tuntuisi leikkipuistossa käyntien lisäksi olevan pyöräily.